CPH Stage samlede scenekunst og tilskuere

Mere end 20.000 publikummer deltog på årets CPH STAGE, der fandt sted over hele København og på Frederiksberg for sjette gang i træk. Festivalen var i år to dage kortere, men oplevede ikke desto mindre en stigning i publikumstallet i forhold til sidste år.

CPH STAGE fandt sted på 40 venues og spillesteder over hele København og Frederiksberg fra den 31. maj - 9. juni. Festivalen præsenterede mere end 100 forestillinger samt en lang række events og arrangementer såsom talks, gratis gadeteater, åbne prøver, readings, skoleforestillinger og fester. I år dannede Kvægtorvet i Kødbyen rammen om festivalcentrum, der under festivalen blev omdannet til et mødested for både publikum og branchen.

Som et tilbagevendende samlingspunkt for teaterbranchen nationalt såvel som internationalt samlede CPH STAGE over 180 branchefolk til i Scenekunstens Årsmøde, som blev afholdt i Festivalcentrum på Sort/Hvid og Kvægtorvet i Kødbyen på Vesterbro i København. Dagens program bød på et internationalt turnehit, internationale prominente talere og en fælles uhøjtidelig branchefrokost med dåsefisk ad libitum.

(Billedet: CPH STAGE festivalcentrum 2018 på Kvægtorvet i Den Brune Kødby i København. Foto: Frida Gregersen)