Teater fra Månen om livet på Jorden

Så er teatergruppen Batida atter parat til at fyre en af sine særlige festivaler af i eget teaterhus på Rentemestervej i København NV - hvor programmet som vanligt udelukkende består af egne forestillinger fra et både aktuelt og meget aktivt bagkatalog. Og med gratis adgang - men billetter skal reserveres.

Det er en hyggelig begivenhed, der afvikles hver andet år - man har valgt 16.-18. marts i år - under navnet: Teater fra Månen - med efterskriften: '8 forestillinger om livet på Jorden'. En af dette års forestillinger er ganske ny: 'Verdens mindste historie' for de 1,5-4 årige. 

Teaterfestivalen indgår samtidig i forårsprogrammet for Teater Nordvest, der også lanceres som bydelsteater i København NV, men ret beset er en gratis forestillingsrække på ca. 100 offentlige forestillinger hvert år. Med Batida-produktioner og gæstespil fra ind- og udland.  

Programmet for Teater fra Månen-festivalen kan findes på Teater Nordvests hjemmeside

- og billetter kan bestilles allerede nu. Det foregår via mail på teaternordvest@batida.dk

Forestillingerne:

- En solskinsdag i Paradis (5-11 år)

- Manden de kaldte Rolex (Fra 12 år)

- Verdens mindste historie (1½-4 år)

- Spaghetti (3-8 år)

- Solo for to (Fra 5 år)

- To i et hus – og en mus (2-6 år)

- Lille T og de forbudte bamser (4-9 år)

- Pigespejdernes dramapatrulje opfører JUNGLEBOGEN (8-12 år)

Der er altså noget for alle aldre - og vil man lige have en faglig vurdering med på vejen, er alle forestillinger minus den nyeste (kommer snart) anmeldt her på portalen (brug Søg-funktionen)

(Billedet: Batida er klar med Teater fra Månen: 8 forestillinger om livet på Jorden)

(caj)