PUSH – Open call


Aaben Dans er egnsteater i Roskilde og arrangør af den biennale danseteaterfestival SWOP, hvor man præsenterer internationale forestillinger for børn og unge.

Men Aaben Dans er også med i det europæiske netværksprojekt PUSH - der er en udløber af Fresh Tracks Europa-netværket og har til formål at udvikle nye former for scenekunst for det unge publikum.

PUSH er et Creative Europe-støttet projekt ledet av Imaginate (Skottland) sammen med Cultuurcentrum Hasselt (Belgien), The Ark (Irland), Aaben Dans (Danmark) og Scenekunstbruket (Norge).

Et kommende  kunstnerisk laboratorium med emnet  'Gender/Sexual Identity' foregår i Edinburgh i Skotland fra 30. januar – 6. februar 2017, og her tilbyder Aaben Dans to pladser til kunstnere 'baseret i Danmark', dvs. primært dansere, koregrafer og kunstnere, der arbejder med fysisk teater.

Man skal arbejde sammen med 12 andre kunstnere fra Belgien, Irland, Norge og Skotland - arbejdssproget er engelsk og det er ansøgning og guidelines osse.

Man kan skrive eller ringe til Pernille Møller Taasinge på pernille@aabendans.dkeller 2636 0582, hvis man har spørgsmål.

Deadline for indsendelse af ansøgninger er 5. oktober til samme mailadresse.

Man kan se mere om PUSH-projektet på www.abendans.dk/push-open-call/

(caj)