Teatersommerskole for børn

Flere af landets børneteaterproducerende teatre har valgt at tilbyde korte sommerkurser for børn, hvor de selv kan skifte bekendtskab med teaterfaget.

Således også Limfjordsteatrets kunstneriske team, Pernille og Steen Nedergaard Haugesen, der står i spidsen for egnsteatrets Thy-afdeling og både indleder og afslutter skolernes sommerferie med teaterskole for børn i form af et tilbud til børn og unge fra 3.-8. årgang, som har lyst til at spille teater og have det sjovt med andre børn.

Man behøver ikke at have spillet teater i forvejen for at deltage - og i arrangementerne i uge 26 og uge 31 indgår en afsluttende forestilling for familie og venner. Se mere på https://limfjordsteatret.dk under 'sommerskole'.

Også andre steder i landet tilbyder lokale teatre tilsvarende muligheder med korte samlinger i sommerens løb. Herunder Teater Pandoras Teatersommerskole på Frederiksberg for 3-16-årige (http://teaterpandora.dk); Vendsyssel Teater med teaterskoler for både 8-12-årige og 13-16-årige (https://vendsyssel-teater.dk).  

Således holder teatrene også en hyggelig kontakt med deres målgrupper... 

(Billedet: Børn og unge fra Thy kan prøve kræfter med teaterlivet i løbet af sommerferien. Foto: Limfjordsteatret)