DEBAT
20-07-2018
19-07-2018
18-06-2018
01-06-2018
31-05-2018
Debatindlæg kan kun sendes pr. mail til: red@teateravisen.dk
Redaktionen forbeholder sig ret til at afvise eller forkorte indlæg. Indlæg lægges på debatsiden i kronologisk rækkefølge så hurtigt som muligt.

Om børn, ironi og anmeldelser

24-10-2013

Hans Henrik Clemensen kommenterer Janken Vardens anmeldelse af Holbæk Teaters 'Den Lilla Møghætte og Pulven:

Janken Varden mener ikke at børn fra syv år forstår ironi.

1: Jeg har ikke set den pågældende forestilling, men efter i mit liv at have spillet flere tusinde børneforestillinger, må jeg sige: DÈR TAGER JANKEN VARDEN FEJL.

Jeg har desuden til stor fornøjelse for både mig selv og mine børn læst Rune T. Kidde sammen med dem. Såmænd allerede fra fem-årsalderen. Uha,Uha.

2: Kære Janken, skriv venligst præmissen for dine anmeldelse  i indledningen for fremtiden. F.eks. i overskriften. Så vi bliver advaret og ikke behøver at læse videre, når vi har læst denne.

Mange ironiske hilsner

Hans Henrik Clemensen er skuespiller

***

Janken Varden svarer på indlægget her:

Kære Hans Henrik,

Nu har jeg altså ikke skrevet, at børn fra syv år ikke forstår ironi - kun at det ikke er deres stærkeste side. Men selvfølgelig er det til debat, for ironi er så mange ting. 

Hvis du og dine børn har haft glæde af Rune Kiddes eventyr helt fra fem-års-alderen,  så fint!

Jeg ved ikke rigtigt, hvad du mener med, at jeg burde sætte præmissen for mine anmeldelser i indledningen/ overskriften af anmeldelsen.  Min første indskydelse, når jeg læser dit udsagn er, at jeg er fuldstændigt uenig med dig, men måske har jeg misforstået…?

Mange u-ironiske hilsener fra

Janken Varden

FLERE DEBATINDLÆG
20-07-2018
19-07-2018
18-06-2018
01-06-2018
31-05-2018
30-05-2018
08-04-2018
07-04-2018
06-04-2018
05-04-2018
21-03-2018
18-03-2018
11-01-2018
17-11-2017
29-10-2017
19-10-2017
14-10-2017
12-10-2017
12-06-2017
31-05-2017
13-05-2017
22-04-2017
05-02-2017
04-02-2017
24-01-2017
22-01-2017
19-01-2017
09-12-2016
27-10-2016
24-10-2016
15-10-2016
12-10-2016
22-09-2016
01-09-2016
30-08-2016
22-08-2016
18-08-2016
11-08-2016
08-06-2016
23-05-2016
06-05-2016
12-04-2016
22-03-2016
02-02-2016
27-10-2015
17-10-2015
08-09-2015
27-08-2015
26-05-2015
12-05-2015
07-05-2015
05-05-2015
04-05-2015
01-05-2015
30-04-2015
29-04-2015
28-04-2015
27-04-2015
21-04-2015
20-04-2015
16-04-2015
11-03-2015
03-03-2015
21-02-2015
03-11-2014
20-10-2014
29-09-2014
28-09-2014
24-09-2014
23-09-2014
21-09-2014
18-09-2014
13-04-2014
12-04-2014
10-04-2014
03-04-2014
02-04-2014
01-04-2014
30-03-2014
29-03-2014
21-03-2014
25-02-2014
24-02-2014
23-02-2014
22-02-2014
12-02-2014
11-02-2014
07-02-2014
23-01-2014
13-12-2013
08-12-2013
02-12-2013
02-11-2013
03-10-2013
29-09-2013
12-05-2013
06-05-2013
27-04-2013
26-04-2013
23-04-2013
22-04-2013
18-03-2013
22-02-2013
20-02-2013
06-02-2013
08-01-2013
29-12-2012
28-12-2012
18-11-2012
31-10-2012
14-10-2012
12-10-2012
10-10-2012
26-09-2012
23-09-2012
18-09-2012
20-06-2012
15-06-2012
14-06-2012
13-06-2012
12-06-2012
08-06-2012
07-06-2012
30-05-2012
27-05-2012
23-05-2012
18-05-2012
30-04-2012
25-04-2012
21-03-2012
15-03-2012
14-02-2012
10-02-2012
07-02-2012
04-02-2012
20-10-2011
12-10-2011
05-10-2011
01-10-2011
28-09-2011
23-09-2011
31-08-2011
29-08-2011
11-08-2011
06-06-2011
29-05-2011
18-05-2011
29-04-2011
19-04-2011
15-04-2011
12-04-2011
08-04-2011
03-04-2011
24-03-2011
16-03-2011
13-01-2011
17-12-2010
06-12-2010
13-10-2010
04-10-2010
13-09-2010
27-07-2010
17-04-2010
15-04-2010
01-03-2010
24-11-2009
15-11-2009
20-09-2009
03-09-2009
20-08-2009
18-08-2009
03-06-2009
15-05-2009
09-03-2009
10-02-2009
16-12-2008
28-11-2008
25-11-2008
24-11-2008
18-11-2008
11-11-2008
11-11-2008
10-10-2008
01-10-2008
25-09-2008
25-09-2008
Flere anmeldelser