19. juli 2022

Cirkusvognen 2.-25. august 2022

Så er Børnekulturhuset Sokkelundlille fra Utterslev Torv i København NV atter klar med sin udendørs, rullende kulturfestival, der bringer teater, nycirkus, musik og et væld af kreative værksteder m.v. ud på legepladser, til børn og institutioner i det nordvestlige København.

Det hele er centreret om en rigtig cirkusvogn, der fyldes med materialer til værksteder samt bænke til børnene, der så kan sidde foran vognen og se forestillinger og små koncerter m.v.

Cirkusvognen gør holdt på Utterslev Torv 2.-4. august, Smedetoften 9.-14. august og Hulgårds Plads 16.-18. august samt ved Tingbjerg Kulturhus i Brønshøj 23.-25. august.

Her kan man bl.a. opleve teater, nycirkus og musik, mens værksteder giver børnene mulighed for at skabe egne kunstværker.

Som noget nyt er der i år også mulighed for at overvære Marionet Teatret fra Kongens Have, der spiller deres forsommerforestilling ’Den store forvandling’ 9.-14. august – med tilhørende sommerfugle værksted – på Smedetoften 12-14 i Nordvest. 

Her har Ungekulturhuset og Makerspace NV sammen med de unge i løbet af foråret/sommeren bygget deres egen kopi af Marionet Teatret til det gode formål…

Udover ’Den store forvandling’ er de øvrige teaterforestillinger:

– ’Metamorfose’ med Flyvende Prinsesse

– ’Orla Frøsnapper’ med Andre Andersen Solo

– ’Ægget’ med Det Lille Verdens Teater

– Birdy’ med Teatret Brændende Kærlighed

– Slabam!’ med Volantes Circus

– Hov hov’ med Asguer Zap Showteater

– ’Omvendt’ med Cikaros & Teater Kimone

Alle er blevet anmeldt i Teateravisen (brug Søg-funktionen), hvis man vil have en faglig vurdering med på vejen til Cirkusvognens arrangementer.

Cirkusvognen byder i øvrigt alle velkommen, alt er gratis – og der kræves ingen tilmelding – bortset fra til ’Metamorfose’ 3. august og ’Den store forvandling’ og ’Sommerværkstedet’ 9.-12. august (tilmelding kræves  altså ikke i weekenden).

Man kan se mere om tilmelding, spilletider og anden info i programmet for Cirkusvognen her (pdf) eller på: kulturn.kk.dk/sokkelundlille  og Facebook: Børnekulturhuset Sokkelundlille

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

KLAP(pet) og klart
Forestillingsprogrammet til den offentlige weekenddel af KLAP – teaterfestival for små og store i Esbjerg, der afvikles fra 14.-21. april, ligger nu klar på festivalens hjemmeside
KLAP(pet) og klart
Forestillingsprogrammet til den offentlige weekenddel af KLAP – teaterfestival for små og store i Esbjerg, der afvikles fra 14.-21. april, ligger nu klar på festivalens hjemmeside